top of page
Kérjen tőlünk segítséget

Hamarosan felkeressük!

  • Writer's pictureBaleset.eu csapat

Sokszor a biztosító gyorsan próbál megegyezni, de jó ez Önnek?

A közlekedési balesetek során gyakran előfordul könnyen számszerűsíthető vagyoni kár keletkezése. Az ilyen károk érvényesítése azonban nem mindig egyszerű feladat.


Szerencsére a nyomozó hatóság és a biztosító által megbízott kárszakértők segítenek meghatározni a kár mértékét, ami segítséget nyújthat számunkra az ügyünkben.

Fontos azonban tudni, hogy kevés információ áll rendelkezésre a baleset miatt keletkezett testi és lelki sérülések miatti sérelemdíjról, valamint az ilyen sérelmekből eredő károk megtérítéséről.


Gyakran előfordul, hogy a károsultat nem tájékoztatják erről a lehetőségről, és az már benyújtott igények esetén is gyakran kapunk méltánytalan, aránytalan ajánlatokat.

Tapasztalataink szerint a biztosítók általában nem foglalkoznak kellő figyelemmel a sérelemdíj igényekkel, amíg a károsult nem szerez nyomatékot az ügyéhez szakértő jogi segítség révén.


Előfordulhat azonban, hogy a biztosító gyorsan próbál megegyezni, de az ajánlat összegszerűségében méltánytalan lehet, és nem felel meg a sérelmeknek.

Szakértői segítséggel mi itt vagyunk, hogy megvédjük jogaidat és segítsünk az ilyen esetekben.


Keress minket bizalommal, és álljunk ki érted a méltányos kártérítés érdekében!





Yorumlar


bottom of page